Hotels waar jij je thuis voelt

Homovriendelijke hotels

Top 10 homovriendelijke hotels op prachtige bestemmingen

Gay Hotels Hotel Portugal, Lua Nua - Gay Boutique Hotel São Teotónio
  10,0

HOTEL VAN DE MAAND oktober 2020

Corona Proof: hotel in de Middle of Nowhere

Op dit moment is het niet eenvoudig om ergens heen te reizen, daarom hebben we deze maand een afgelegen, klein Gay Boutique Hotel in Portugal uitgekozen genaamd Lua Nua. Dit hotel heeft als slogan A hotel in the middle of nowhere, waardoor dit een veilige keuze is voor de huidige COVID-19 situatie. Het hotel heeft geweldige faciliteiten, waaronder ruime kamers en een zwembad en vriendelijk personeel.


Het is leuk om zowel binnen als buiten Europa te reizen. Het vinden van een geschikt hotel kan voor homoreizigers een uitdaging zijn. Allereerst kan het belangrijk zijn om dicht bij attracties te zijn, zoals de nabijheid van gay-locaties. Reizen gaat niet alleen om het verkennen van een nieuwe bestemming, maar ook om kennis te maken met de lokale homoscene. De meeste homoreizigers waarderen ook kwaliteitshotels. Hoe ziet een hotel eruit, hoe schoon zijn de kamers en hoe zit het met de faciliteiten? Bovendien, en dat is op sommige bestemmingen misschien wel de grootste uitdaging, is het belangrijk om te weten wat de tolerantie van het hotel is ten opzichte van homoreizigers.

Het is fijn om je thuis te voelen in een hotel waar je met respect wordt behandeld, zowel door het hotelpersoneel als door andere hotelgasten. Daarom is het belangrijk om te zien of het personeel homoseksualiteit accepteert en respecteert. Bij HotelsForGays hebben we geprobeerd hotels te selecteren die aan alle drie de criteria voldoen. We geven de voorkeur aan hotels die aan alle criteria voldoen, maar sommigen vinden het ene criterium misschien net iets belangrijker dan het andere. Bij de geselecteerde homovriendelijke hotels kun je aan de tags HOMOVRIENDELIJK, HOMOLOCATIE, HOMESTANDAARDEN en GAY ONLY zien aan welke criteria een hotel voldoet.